Nyheter

Aleppotvål - ett hållbart och miljövänligt tvålalternativ

Aleppotvål - ett hållbart och miljövänligt tvålalternativ

Aleppotvål är en traditionell tvål som har sitt ursprung i staden Aleppo, Syrien, där den har producerats i århundraden. Den är gjord med naturliga ingredienser som olivolja och lagerolja, och är känd för sin mildhet och effektivitet när det gäller att rengöra huden. Aleppotvål är en hållbar och miljövänlig produkt som om och om gör comeback i världen av skönhet och personlig vård.

Läs mer
Hur pimpsten hjälper dig och din fotvård

Hur pimpsten hjälper dig och din fotvård

Fotvård är en viktig aspekt av ens övergripande hälsa och välbefinnande, men det förbises ofta. Att inte ta hand om sin fotvård kan leda till en rad problem, från torr och sprucken hud till smärtsamma sjukdomar och tillstånd. Lyckligtvis finns det många verktyg och tekniker tillgängliga för att bibehålla friska fötter. En av dem mest effektiva och mirakulösa fotvårdsprodukterna är pimpstenen.

Läs mer
Våra top 10 städtips och städprodukter

Våra top 10 städtips och städprodukter

Att städa sitt hus kan vara en tråkig och tidskrävande uppgift, men det är viktigt för att upprätthålla ett sunt och organiserat hem. Här är 10 tips som kan hjälpa dig att göra städningen hemma enklare och mer effektiv.

Läs mer
Så lyckas du med inredning i badrum

Så lyckas du med inredning i badrum

Badrummet är ofta det mest förbisedda rummet när det gäller inredning. Men med några enkla tips kan du förvandla ditt badrum till en stilfull och bekväm oas. Låt oss utforska några av de viktigaste elementen för en lyckad badrumsinredning.

Läs mer
Så lyckas du med inredning i sovrummet

Så lyckas du med inredning i sovrummet

Att skapa en framgångsrik sovrumsinredning kan vara en utmanande uppgift, men med rätt tillvägagångssätt kan det ge ett otroligt givande resultat. Här är några tips som kan hjälpa dig att skapa ett sovrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

Läs mer
Sufracos bästa tips till julklappsspelet

Sufracos bästa tips till julklappsspelet

Julklappsspelet är ett spännande och roligt sätt att samla familj och vänner på julafton. Spelet har blivit allt vanligare att sysselsätta sig med kring högtiden eftersom att det drar ner på förväntningar kring presenter. Istället blir det en rolig lek där alla kan vara med, oavsett ålder och plånbok, vilket trots allt julen handlar om. Ett tips på vägen är att man gemensamt bestämmer en budget som samtliga deltagare håller sig till. Vi har samlat våra bästa tips till julklappsspelet som passar de flesta. Med dessa tips kommer din familj garanterat att njuta av julklappsspelet och skapa bestående minnen tillsammans!

Läs mer
Rundborste, svinborst borste, borste med piggar eller kam? Välj rätt hårborste till rätt tillfälle.

Rundborste, svinborst borste, borste med piggar eller kam? Välj rätt hårborste till rätt tillfälle.

Vilken hårborste bör du använda vid olika tillfällen? Att välja borste kan ibland kännas som en hel vetenskap! Det finns hårborstar som passar bättre till utredning av håret, borstar som ger glans och borstar som passar bättre till föning och styling. Vi hjälper dig att reda ut när du bör använda en hårborste med piggar, hårborste av svinborst, rundborste och kam.

Läs mer
Allt om vår kända Aleppotvål

Allt om vår kända Aleppotvål

Den populära och anrika Aleppotvålen, ursprungligen från Aleppo i Syrien produceras fortfarande på samma sätt som för århundraden sedan. Den är bland annat känd för flertalet fantastiska egenskaper. En Aleppotvål rengör alla hudtyper på ett snällt och skonsamt sätt, den är hållbar och lämnar inga spår efter sig i naturen, den innehåller inga kemikalier och den har en väldig kort lista av ingredienser. Alla dessa egenskaper gör Aleppotvålen så skonsam för huden att den går att använda på de mest känsliga, allergiska, och atopiska hud. Upptäck Sufracos värld av Aleppotvål.

Läs mer
Bland våra varumärken: Compagnie de Provence

Bland våra varumärken: Compagnie de Provence

Ett av de mest uppskattade varumärkena hos Sufraco Fine Brands är Compagnie de Provence [länk], vilket är ett franskt företag som tillverkar skönhets- och hudvårdsprodukter av mycket hög kvalitet. Företaget grundades i Provence-regionen i Frankrike, och mestadels av produkterna tillverkas med naturliga ingredienser och botaniska oljor som kommer från det lokala området. Compagnie de Provence har åtagit sig att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Förutom sin hudvårdsserie erbjuder Compagnie de Provence även ett sortiment av hemdofter, doftljus och doftspridare. Alla produkter från Compagnie de Provence är veganska och inte testade på djur.

Läs mer
Har du hittat årets fars dag present?

Har du hittat årets fars dag present?

Det är den tid på året igen då vi firar papporna i våra liv. Varje år verkar det som om fars dag smyger sig på. Vi vet hur det är, man har alltid som avsikt att ge sin pappa en fin present i god tid, men på något sätt smyger datumet sig alltid på och man får leta efter en present i sista minuten. Låt inte det hända dig i år! Om du kämpar med att hitta en perfekt farsdag present till fadersgestalten i ditt liv, ska vi göra vårt bästa och ge några presenttips på vägen. Vad du än väljer, se till att det är något som han kommer att använda och njuta av. Viktigast av allt är att du inte glömmer att bifoga ett kort som uttrycker din kärlek och tacksamhet. Det är trots allt vad fars dag handlar om.

Läs mer
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan