Nyheter

Allt om vår kända aleppotvål

Allt om vår kända aleppotvål

Den populära och anrika Aleppotvålen, ursprungligen från Aleppo i Syrien produceras fortfarande på samma sätt som för århundraden sedan. Den är bland annat känd för flertalet fantastiska egenskaper. En Aleppotvål rengör alla hudtyper på ett snällt och skonsamt sätt, den är hållbar och lämnar inga spår efter sig i naturen, den innehåller inga kemikalier och den har en väldig kort lista av ingredienser. Alla dessa egenskaper gör Aleppotvålen så skonsam för huden att den går att använda på de mest känsliga, allergiska, och atopiska hud. Upptäck Sufracos värld av Aleppotvål.

Läs mer
Bland våra varumärken: Compagnie de Provence

Bland våra varumärken: Compagnie de Provence

Ett av de mest uppskattade varumärkena hos Sufraco Fine Brands är Compagnie de Provence [länk], vilket är ett franskt företag som tillverkar skönhets- och hudvårdsprodukter av mycket hög kvalitet. Företaget grundades i Provence-regionen i Frankrike, och mestadels av produkterna tillverkas med naturliga ingredienser och botaniska oljor som kommer från det lokala området. Compagnie de Provence har åtagit sig att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen. Förutom sin hudvårdsserie erbjuder Compagnie de Provence även ett sortiment av hemdofter, doftljus och doftspridare. Alla produkter från Compagnie de Provence är veganska och inte testade på djur.

Läs mer
Har du hittat årets fars dag present?

Har du hittat årets fars dag present?

Det är den tid på året igen då vi firar papporna i våra liv. Varje år verkar det som om fars dag smyger sig på. Vi vet hur det är, man har alltid som avsikt att ge sin pappa en fin present i god tid, men på något sätt smyger datumet sig alltid på och man får leta efter en present i sista minuten. Låt inte det hända dig i år! Om du kämpar med att hitta en perfekt farsdag present till fadersgestalten i ditt liv, ska vi göra vårt bästa och ge några presenttips på vägen. Vad du än väljer, se till att det är något som han kommer att använda och njuta av. Viktigast av allt är att du inte glömmer att bifoga ett kort som uttrycker din kärlek och tacksamhet. Det är trots allt vad fars dag handlar om.

Läs mer
Därför är pyssel den bästa aktiviteten när du vill minska skärmtid

Därför är pyssel den bästa aktiviteten när du vill minska skärmtid

När det börjar bli kallare ute och man spenderar fler timmar i hemmet är pyssel ett mysigt sätt att sysselsätta sig och samtidigt minska sin skärmtid. Sufraco Fine Brands har ett brett utbud av pyssel för både barn och vuxna. Vi på tror nämligen på att man aldrig är för ung eller för gammal för att stimulera sin kreativitet och sin skapande ådra.

Läs mer
Allt om vår uppskattade Grapelampa / klusterlampa från Tadé

Allt om vår uppskattade Grapelampa / klusterlampa från Tadé

Grapelampan - även känd som klusterlampan, är en elegant lampa tillverkad av flera munblåsta glasdroppar. Varje glasdroppe är munblåsta av skickliga hantverkare i en glasfabrik i Damaskus, vilket gör att storlek och form kan variera och därmed gör varje lampa unik. Även spår från själva munblåsningen kan synas i dropparna i form av små charmiga “defekter” i glaset. Glaset i lampan är dessutom återvunnet glas.

Läs mer
Allt om vår uppskattade Marseilletvål från Compagnie de Provence och Tadé Pays du Levant

Allt om vår uppskattade Marseilletvål från Compagnie de Provence och Tadé Pays du Levant

Marseilletvål är en typ av tvål som har sitt ursprung i staden Marseille i Frankrike. Originaltvålen som är i fast form och kubformad är tillverkad av minst 72% olja och innehåller inga animaliska produkter eller parfym vilket gör den lämplig för veganer och personer med känslig hud. Marseille-tvålen har en lång historia som går tillbaka till 1100-talet. Tvålen nämns för första gången i ett dokument från år 1180 och tros ha använts av korsfarare som tog med sig receptet hem, via hamnen i Marseille, från det heliga landet. Tillverkningen av en original Marseille-tvål har i stort sett förblivit oförändrad sedan 1600-talet, och tvålen fortsätter att vara populär på grund av sina milda och naturliga ingredienser och egenskaper. Compagnie de Provence original Marseille tvål kub tillverkas av enbart olivolja och kokosolja och följer det traditionella och historiska receptet som reglerar vilka ingredienser och tillverkningsmetoder som skall användas vid tillverkningen av en Marseilletvål-kub för att garantera dess kvalité.

Läs mer
Torrborstning: användningsområden för din duschborste och massageborste.

Torrborstning: användningsområden för din duschborste och massageborste.

Torrborstning är en teknik som har använts i århundraden för att förbättra cirkulationen och främja en frisk hud. Processen är enkel: med en torr borste med mjuka borststrån borstar du huden lätt i långa drag från kroppsdelar mot hjärtat. När du borstar kommer du att märka att huden börjar pirra och rodna. Detta är normalt och visar att cirkulationen faktiskt ökar. Torrborstning kan göras dagligen och många tycker att det är ett uppfriskande sätt att börja dagen. Förutom att öka cirkulationen hjälper torrborstning också till att avlägsna döda hudceller vid exempelvis rakning, stimulera lymfedränering och minska uppkomsten av celluliter.

Läs mer
  • Antal artiklar: {{ cart.count }} st
  • Totalt: {{ cart.formattedTotalWithDiscount }}
Gå till kassan